miercuri, 22 decembrie 2010

Economisiţi energie cu Homes energetice eficiente!

images
imageConservarea energiei in casa ta, nu numai reduce poluarea, dar scade, de asemenea, costul de trai. Puteţi salva resursele noastre naturale de la epuizării prin consumatoare de energie mai puţin la dumneavoastră acasă. Chiar şi o mică schimbare în gospodăria dvs. poate ajuta mediul nostru într-o măsură semnificativă.

Case eficiente energetic sunt cu adevărat nevoie de oră. Economisirea de energie la domiciliu nu necesită un efort mare de la tine, ea poate fi facuta prin minimizarea pur şi simplu utilizarea unor surse neregenerabile de energie ca si combustibil, electricitate, apă, gaz şi petrol. Cele mai multe dintre metodele eficiente energetic reduce eliberarea de dioxid de carbon, care este poluant major care duc la încălzirea globală.

Iată câteva modalităţi de uşor, dar eficiente pentru a economisi energie la casa ta:

Cei mai mulţi dintre noi uita de multe ori pentru a opri luminile şi alte aparate electrice la domiciliu atunci când nu sunt în uz. Oprirea aparate salvează o mulţime de energie. De asemenea, nu uitaţi să le scoateţi din priză.

Asiguraţi-utilizarea de lumini fluorescente care strălucire strălucitoare şi, de asemenea, consuma mai puţină energie electrică decât becurile cu incandescenţă. Becurile fluorescente salva 260 de lire sterline de CO2 pe an, deci cu nici o întârziere, înlocuirea becurilor cu incandescenţă în casa ta cu becuri fluorescente.

Încercaţi să evitaţi folosirea luminilor electrice pe timp
de zi, în loc să invite lumina soarelui in interiorul locuintei prin ferestre.imag
Izolarea casa ta poate împiedica transferul de energie, pastrand astfel de cald iarna si racoroase vara. Prin acest mod, puteţi reduce energia consumată de aer conditionat la domiciliu, si veti fi cu siguranta surprinsi sa vada factura de electricitate mult mai mici decât oricând înainte!

Evitaţi să folosiţi apă mai mult decât este necesar. Amintiţi-vă pentru a închide toate supapele şi verificaţi pentru orice scurgere.

În plus faţă de economisire a energiei în aceste moduri, puteţi utiliza, de asemenea, surse alternative de energie cum ar fi energia solară, eoliană, geotermală şi energia. Dacă doriţi facem ceva pentru mediul nostru, apoi începe conservarea energiei la domiciliu, chiar acum. Lăsaţi acasă de energie eficient fi primul pas în salvarea pământul nostru mama!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu